Hallo,

Slecht bericht voor de vrije parkeerders die de hele winter gratis in La Azohia woonden in hun Campers.

 

 

Het speelt al jaren en ik dacht dat het hele project al in de ijskast verdwenen was maar er wordt weer gepraat over het openen van een Camping en een Camperplaats in La Azohia.

 

Hier onder een verhelderend stuk uit het artikel uit de krant.

 

Aan het strand, op een terrein gelegen aan de Azohía Road, in de buurt van het Leon-restaurant, zou een parkeerplaats van caravans/Campers worden gecreëerd.

Deze parkeerplaats zou in staat zijn om ongecontroleerde kamperen op te lossen met dit type voertuig, die meestal in de Rambla en de grote vrije terreinen zijn geparkeerd en die talloze wijkklachten heeft veroorzaakt.

 

Promotor, eigenaar van verschillende stukken grond in Azohia, heeft deze plannen gepland en wacht op de goedkeuring van de overeenkomstige autoriteiten om het uit te voeren.

 

Hij heeft het project van de caravancamping aan de Cartagena City Council gepresenteerd en is bezig om een licentie te verkrijgen.

Op dit moment,  is de toestemming geweigerd aan het bedrijf omdat "zijn verzoek gekoppeld was aan een voorlopige parkeerplaats,

maar de werken die zij hebben aangevraagd, komen niet overeen met een voorlopige infrastructuur"; Daarom werd de licentie (nog) niet verleend.

 

Zo daar gaat weer een vrije al jaren lang bestaande gratis gedoogplaats.

Laten we hopen op een Spaanse langdurige papieren en vergunningen oorlog.

 

Degene die het een jaar of vier geleden ook probeerde kreeg in ieder geval de deksel op zijn neus.

 

Groet Bram