Onwettige parking

 

https://www.atlantico.net/articulo/val-minor/areas-caravanas-quedan-validez-nigran/20210520001553839728.html

 

Eeen beetje warrig verhaal in de krant wat neerkomt dat de gemeente daar Camperplaatsen aangelegd heeft, en de politie is het daar niet mee eens.

Typisch een geval van mis communicatie.

 

Google translate;

De herinplanting van de plaatsen die bestemd zijn voor het parkeren van de campers in de eerste lijn van de kust van Nigrán, lijkt elke keer meer op een roman door leveringen. Volgens de lokale PP heeft de situatie een relatief eenvoudige verklaring die voldoet aan de criteria van de lokale politie en zij dienen een motie in om twee van de artikelen van de Wet op het samenleven van burgers en de Ornato van 2015 te wijzigen. aanvaarding van de wettigheid is door middel van de voorgestelde formule en niet door de uitbreiding van een noodpost, zoals zij verdedigen door de Raad.

 

Alles wijst erop dat de lokale overheid een impuls geeft aan de lokale veiligheidstroepen en het korps, aangezien de vergelijking steeds weer op dezelfde manier wordt herhaald. Terwijl de agenten de borden bedekken, halen de operators die naar verwachting de gemeentelijke bestellingen bijwonen, keer op keer de zwarte plastic zakken tevoorschijn waarin ze worden verpakt, enzovoort, ondanks het feit dat burgemeester Juan González een week geleden tegen deze krant verklaarde dat hij niet op de hoogte was van het probleem.

 

En het is dat sinds de aankondiging van de inwerkingtreding van de regel, waarvan de inwerkingtreding oorspronkelijk was gepland voor afgelopen 27 maart, de bewegwijzering geďmplementeerd in Patos, Playa América en Panxón tot vier keer is bedekt en niet alleen is gewijzigd. twee keer sinds 2020 inclusief uitgebreide renovatie. Ongeacht de situatie, de positieve lezing van dit alles is de houding van naleving van de kant van campers die bijna systematisch parkeren in de gebieden die langs de stranden verspreid liggen en die in totaal 30 plaatsen zijn, ondanks het feit dat de panelen niet konden om meer dan drie dagen achter elkaar in iets meer dan anderhalve maand onbedekt te blijven.

 

 

Nigrán is een gemeente in de Spaanse provincie Pontevedra in de regio Galicië met een oppervlakte van 35 km˛. Nigrán telt 17.593