Groep overvallers en diefstal plegers gearresteerd

 

https://www.lne.es/asturias/2021/04/23/cae-clan-bosnio-autocaravanas-40-48594179.html

 

Google vertaling

 

De Alicante Civil Guard heeft zes mensen (drie mannen en drie vrouwen) in Vejer de la Frontera (CŠdiz) gearresteerd als vermeende daders van een groot aantal misdaden tegen eigendom en de sociaaleconomische orde, behorend tot een criminele groep en vervalsing van documenten die overal aan zijn gepleegd. de hele nationale geografie en andere Europese landen. 

Aan de arrestanten worden verschillende overvallen toegeschreven in AsturiŽ, waar ze zijn gesetteld.

Zoals uitgelegd door de Guardia Civil in een notitie, nadat op 1 maart een poging was gedaan om een ​​geldautomaat te beroven die was geÔnstalleerd op de openbare weg in de stad Orihuela Costa in Alicante, waarvoor een kraanwagen en twee voertuigen werden gebruikt. Gestolen, de Alicante Het justitiŽle politiemisdaden tegen eigendomsteam begon een onderzoek om de feiten op te helderen in wat zij "Pobegai-operatie" noemden.

 

Het politiewerk aan deze mensen heeft geleid tot de conclusie dat ze deel uitmaakten van een clan uit Midden-Europa, goed bekend bij verschillende Europese veiligheidstroepen en -organen, omdat praktisch alle componenten een veelvoud aan politiegegevens hebben. 

De onderzochte personen werden aangetroffen in verschillende illegaal bezette huizen in Orihuela Costa, waaruit ze in maart werden uitgezet.

 

Gedurende de tijd dat het onderzoek duurde, werden de drie mannen vastgehouden ...

 

 

Toevoeging Bram zelf

Dit is volgens mij van de zelfde groep als die overvallen pleegde op Campers op de A7

Http://www.camperverhalen.info/Teksten%2033/overvallers.htm