Excuses voor slechte behandeling van Campers in coripe door het gemeente bestuur

 

 

Google vertaling artikel.

 

Coripe

 

Vanmorgen zijn de burgemeester en de gemeenteraadslid van toerisme in de chaparro verschenen om de caravans te verontschuldigen voor wat hen in Coripe is overkomen.

 

Elke toerist is welkom in Coripe. Ze hebben ons verteld dat ze zich indringers voelen, alsof ze in de weg zitten, dit is pijnlijk.

 

Een enorme oneerlijke en onnodige aanval op deze sector, vooral nu we al bezig zijn met de verantwoordelijken af ​​te spreken om een ​​verordening aan te bieden die ordening en verbetering mogelijk maakt.

 

We weten niet welke gevolgen dit alles voor ons zal hebben, maar we gaan door met werken zodat Coripe van toerisme kan leven.

 

Op dit moment is het nu al merkbaar in onze bars en winkels minder toestroom van publiek.

Veel caravans vertrokken vanmorgen binnen een half uur na binnenkomst uit Coripe.

 Maar we gaan niet toestaan ​​dat sommigen het toerisme afschrikken.

 

bericht van gemeente

 

Coripe

 

Coripe is een stad met een hoge ontvolkingsgraad en de administraties investeren veel geld om plattelandstoerisme te promoten.

 

We nodigen u uit om te geloven in het project van dit bedrijf, dat al vruchten begon af te werpen en het toerisme niet aan te vallen alsof het terroristen waren.

 

Ons land is een pionier in de dienstensector gericht op toerisme, laat ons weten hoe we onze middelen kunnen benutten.

 

WIJ BELLEN NAAR ALLE CARAVANISTEN DIE IN DE MIDDAG VAN GISTEREN EN OCHTEND VANDAAG ZIJN AANGETOOND, ZODAT ZIJ CORIPE NIET ONDER HUN FAVORIETE ROUTES KOMEN EN ONS BLIJVEN BEZOEKEN.

 

We gaan aan het werk om ervoor te zorgen dat je snel terugkomt en mensen zoals deze helpen om van het toerisme te leven.

 

Francisco Pazos Velázquez

 

Met dank aan de burgemeester en de wethouder van toerisme voor het geven van uitleg over wat er is gebeurd en zorgen over de caravans die we vanochtend nog in het recreatiegebied stonden.

 

Gistermiddag, nadat de milieupatrouille meer dan 15 campers uit de plaats had gezet onder dreiging van boetes en een verbod op het parkeren van alle voertuigen in de plaats.

 

Verboden om te parkeren in een recreatiegebied?

 

Hopelijk wordt alles snel opgelost.