Hallo,

Zoals jullie waarschijnlijk weten vind ik de prijzen van Campers veel te hoog.

Ik kreeg volgend bericht van iemand die er ook zo overdacht.

Gelukkig ben ik niet de enige.

 

 

“Wij zijn van plan om een camper te kopen, het camperleven is voor ons niet onbekend trouwens.

 

Wij hebben jaren lang een camper in ons bezit gehad, maar door drukke werkzaamheden hebben wij voor enkele jaren terug deze verkocht.

 

Nu zijn wij op leeftijd aangekomen om weer over te gaan tot aanschaf van een camper.

 

Maar nu begint het, wij zijn dit jaar bij veel bedrijven geweest om te gaan kijken naar een camper.

 

Bij veel bedrijven was het verhaal dat er op dit moment niet veel te koop was, en dat er toren hoge prijzen er voor betaald moest worden.

 

Nu op dit moment aan het einde van het jaar 2022 wil jij niet weten wat er aan campers te koop staat, en nog steeds voor enorme bedragen.

 

Maar het aanbod is nu wel zo hoog dat ik niets meer van die vraag prijzen begrijp, mede doordat de diesel prijzen hoog zijn en dat onze regering binnen 7 jaar van het verhaal diesel af wil zijn.

 

Bijvoorbeeld ik koop nu een camper van 70.000 euro dan is de afschrijving  wel zo hoog ligt dat het zeker niet meer loont om over te gaan tot aanschaf van een camper.

 

Volgens mij zijn door de  CORONA tijd de prijzen wel zo enorm op gedreven dat veel mensen de camper veel te duur hebben gekocht, en er achter komen wat het onderhoud van een camper daadwerkelijk kost.

 

Dus ik neem nog wel even de tijd om over te gaan tot aanschaf van een camper, want de wereld in dit gebeuren staat echt wel op zijn kop. Maar er gaat binnen korte tijd hier zeker wel iets in veranderen.”

 

Met vriendelijke groet : Jan Bisschop

 

Helemaal met deze mmeneer eens.

 

Trouwens ,Josephine en Ed bedankt voor de donatie.

 

Groet Abram

 

 

Terug naar Prikbord