Het duurt te lang.


Ik ben het spuugzat.


Ik heb aanhoudend en hardnekkig de schurft aan de data-slurpende, privacy-schendende, reclame-rondpompende, trollen-alle-ruimte-gevende, aandacht-vretende, vriendschappen-manipulerende, liefde-tot-kapitalistisch-doelwit-makende schurkenbende genaamd Facebook.
Waarom? Vraagt u? Als bovenstaande uitleg nog niet genoeg is lees vooral verder.

Heel veel mensen van tegenwoordig, die in campers rondrijden, zijn de gemeenschappelijkheid vergeten, die vroeger typerend was in dit soort groepen.
Zo trots als de Nederlander is op tolerantie zo weinig trots ben ik op wat er soms voor gemeenschappelijkheid in de plaats is gekomen op social media.
Er wordt op Fb soms flink doorgeslagen op camper gerelateerde pagina's, en deze ontmanteling van de waarden en normen kan gaan leiden tot incorrectheid, als nieuwe norm van grofheid , en helaas, een verscherping van tegenstellingen.

Voorbeeld;
De meeste jongere camperaars, en veel van de oude garde, zoeken naar goedkope plaatsen om te overnachten , en plaatsen hun vragen op FB.

Helaas op deze social media worden deze vragen vaak zwaar bekritiseerd door veel van de nieuwe huidige generatie camperaars.

Die zoeken namelijk meer naar luxe plaatsen om te overnachten, waarbij de prijs relatief onbelangrijk is, maar daarintegen de geboden service, zoals ontbijt aan de deur, diner aan de deur eventueel een hot tube warme, sauna, douches en mooie toiletruimtes, het belangrijkste motief is om daar naar toe te gaan.
Ik vind het toch vreemd hoe gauw zo iets zich ontwikkeld heeft.

Kennelijk ben ik te lang low budget onderweg en mis ik trouwens ook de financiŽle middelen hiervoor, ofschoon als ik ze zou hebben, ik toch niet op dit soort luxe plaatsen zou gaan staan.

Nog een punt waar enorme ordinaire scheld partijen over gepubliceerd worden door ,voor en tegenstanders op FB.

Het onderweg zijn met een camper in corona tijd.

Mijn standpunt.

Niks mis mee.


Ik kijk met plezier terug naar de tijd voor corona, en ik weet zeker dat de huidige corona tweespalt, over wel of niet onderweg zijn in een camper, snel vergeten is na de officiŽle opheffing van alle beperkingen.
Hoe ik dat weet? Ik schat dat van alle Nederlanders zo'n 75% aan Alzheimer light lijdt bij wijze van spreken.

óExcuses voor deze beeldspraak, aan de mensen die familie/vrienden hebben die echt deze verschrikkelijke ziekte hebben.ó

Ik hoop dat we na corona verder vreedzaam kunnen samenleven in vrijheid en verscheidenheid, in plaats van een steeds grovere toon en een mindere matiging tegenover elkaar.

Big or Small budget.


Weet je, ooit kocht u uw camper met waarschijnlijk het doel om ervan te gaan genieten, of om andere privť redenen.

U wil er mee reizen , of in wonen, of in werken en wonen , maar om wat voor reden u dan ook u een camper gekocht of gebouwd heeft ga elkaar niet uitschelden op FB. omdat iemand zijn camper anders gebruikt dan u.
Iedereen zijn ding is mijn motto.
N-joy.

 

 

 

Groet Bram

 

 

Ik wil meer van Bram lezen